Кінопремія «Золота Дзига» запустила голосування у «глядацькій» номінації

479

Розпочалося голосування за фільми у номінації «Премія глядацьких симпатій» V Національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Української кіноакадемії.

«Оголошено номінантів на «Премію глядацьких симпатій», яка вже вчетверте вручатиметься в межах Національної кінопремії «Золота Дзиґа». Цьогоріч у номінації представлено 26 фільмів, які змагатимуться за голос глядачів. Голосування триватиме до 31 травня в онлайн-режимі на сайті segodnya.ua. Переможе той фільм, який набере найбільшу кількість голосів за період голосування», — йдеться у повідомленні.

Фільми, які беруть участь у номінації «Премія глядацьких симпатій»: «Атлантида»; «Безславні кріпаки»; «Борщ»; «Веронські скарби»; «Весільний спадок»; «Де ти, Адаме?»; «Екс»; «Забуті»; «Земля блакитна, ніби апельсин»; «Зірка Давида Черкаського»; «Казка старого мельника»; «Мати Апостолів»; «Мої думки тихі»; «Наші котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмеженої антитерористичної операції з елементами тимчасового воєнного стану»; «Номери»; «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке»; «Передчуття»; «Поїзд «Київ-Війна»; «Спадок брехні»; «Східняк»; «Тарас. Повернення»; «Толока»; «Уламки»; «Фортеця Хаджибей»; «Черкаси»; «Юкі».

Як зазначається, цьогоріч кінопремію «Золота Дзиґа» вручатимуть у 23 номінаціях, серед яких одна нова – «Найкращий ігровий серіал». Результат голосування у номінації «Премія глядацьких симпатій», а також імена переможців в усіх номінаціях, буде оголошено у червні під час церемонії нагородження п’ятої Національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня Українська кіноакадемія оголосила всіх номінантів п’ятої Національної кінопремії «Золота Дзиґа». Цьогорічні лідери за кількістю номінацій – «Погані дороги» (15), «Атлантида» (11), «Толока» (9), «Земля блакитна, ніби апельсин» (4) і «Черкаси» (4).

Leave a Reply