Цьогорічний «Книжковий Арсенал» відбудеться у гібридному форматі

570
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

Десятий Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» триватиме з 23 по 27 червня у київському Мистецькому арсеналі. До участі в заході зголосилися близько 145 видавництв і 21 ілюстратор.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Організатори фестивалю відзначають, що з огляду на карантинні обмеження десятий «Книжковий Арсенал» удається до гібридного формату проведення, коли більшість подій транслюватимуться на партнерській онлайновій платформі. А ще захід уперше розпочинатиме роботу о дев’ятій ранку (із 9:00 до 10:00 – година вільного входу для пенсіонерів).

Презентацій, виступів, обговорень та інших подій, традиційних для «Книжкового Арсеналу», наразі заплановано загалом 294. Почнуться вони з першого ж дня.

Зокрема, церемонію відкриття «Х Книжкового Арсеналу» планується провести 23 червня о 17:30. Тоді само нагородять переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн–2021». Ці заходи транслюватимуться й у мережі.

Попри складні епідеміологічні умови проведення, «Книжковий Арсенал» тішитиме яскравими подіями, авторитетними гостями, а ще – важливими темами обговорень. Так, приміром, 23 червня о 15:30 відбудеться круглий стіл про роль ветеранської літератури у протидії смисловій війні РФ проти України, до якого долучиться міністерка у справах ветеранів, генерал-майор СБУ Юлія Лапутіна.

Ознайомитися з повною програмою «Книжкового Арсеналу» можна у відповідній рубриці на офіційному ресурсі.

Квитки на фестиваль можна придбати тільки онлайн і тільки на певні часові проміжки, впродовж яких можна відвідувати «Книжковий Арсенал». А для безпеки найменших гостей дитячу зону цьогоріч розбудували просто неба.

Раніше ми також повідомляли, що «Книжкковий Арсенал» оголосив про старт другого сезону «Літератури на експорт». Основне завдання цієї програми – стимулювати переклади українських книжок за кордоном та посилити компетенції українських видавців у продажу прав.

Leave a Reply