Онлайновий майданчик транслюватиме «Книжковий Арсенал» безкоштовно

369

Із 23 по 27 червня у Києві відбуватиметься десятий Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Усі охочі, що не зможуть або не схочуть особисто відвідати його, матимуть змогу долучитися до обговорень, презентацій, майстеркласів та інших заходів у всемережжі: їх транслюватиме партнерський онлайн-сервіс.

Про це повідомляє сайт «Книжкового Арсеналу».

За інформацією організаторів, будь-хто зможе абсолютно безкоштовно переглянути церемонію відкриття, дискусії, концерти, презентації книжок тощо на онлайновій платформі «MEGOGO» – цьогорічного офіційного транслятора фестивалю.

Показ «Книжкового Арсеналу» розпочнеться 23 червня о 17:30 із церемонії відкриття фестивалю. «MEGOGO» забезпечуватиме весь знімальний процес упродовж заходу.

Окрім цього, трансляції зможуть побачити і гості так званих «посольств Книжкового Арсеналу». Йдеться про сто вісімдесят сім бібліотек України та світу. Після перегляду в них відбуватимуться обговорення та дискусії.

Варто відзначити, що подивитися «Книжковий Арсенал» на майданчику «MEGOGO» безоплатно зможуть навіть незареєстровані користувачі. Для перегляду згодиться будь-який цифровий пристрій, що підтримує сервіс.

Із графіком трансляцій можна ознайомитися на сторінці з програмою заходів (при подіях, котрі показуватимуться в мережі, є кнопка «Трансляція»).

Нагадаємо, цьогорічний Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбудеться у гібридному форматі: значна частина заходів, передбачених ним, буде доступною до перегляду онлайн.

Leave a Reply