МКІП виключила Кіркорова з «чорного списку»

388
Філіп Кіркоров. Фото – з відкритих джерел

Російський співак і шоумен Філіп Кіркоров зник зі списку осіб, що загрожують національній безпеці України. Тепер концерти і фільми за його участі можна показувати на ТБ. Отже, артист пробув у «чорному списку» п’ять днів – із 22 по 27 червня.

«Відповідно до нового листа Служби безпеки України, з проханням відізвати попередній лист щодо включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, що загрожуть національній безпеці України, – МКІП виключає Кіркорова з цього списку», – повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України на офіційному сайті.

У пресслужбі СБУ «Суспільному» розповіли, що ініціювали виключення російського співака зі списку загроз через наявність судових прецедентів.

«У зв’язку з роз’ясненням Міністерства культури та інформаційної політики України (МКІП) від 24 червня 2021 року, в якому наголошується на наявності судових прецедентів із зазначених питань, Служба безпеки України потребує додаткового опрацювання даного питання», – цитує «Суспільне» представників СБУ.

Нагадаємо, нещодавно Філіп Кіркоров опинився у «чорному списку» МКІП. Він відреагував на ситуацію, записавши невелике відеозвернення.

 

Leave a Reply