Онлайн-версія «Літературної України» шукає авторів

597
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

Мережевий варіант «Літературної України» шукає авторів журналістських та художніх матеріалів для подальшої публікації їхніх текстів на шпальтах інтернет-видання.

Редакція онлайн-версії видання «Літературна Україна» пропонує охочим спробувати сили на журналістській або літературно-художній ниві та зробитися дописувачами нашого засобу масової комунікації.

Ми шукаємо авторів, які працюють в інформаційних, аналітичних і художньо-публіцистичних журналістських жанрах, а також письменників – прозаїків та поетів. Особливо потребуємо свіжих книжкових рецензій та унікальних інтерв’ю зі знаними діячами літератури та/або інших мистецтв.

Охочі долучитися до створення онлайн-версії «Літературної України» мають надіслати електронного листа з короткою інформацією про себе у довільній формі (проте обов’язково – із зазначенням реальних імені та прізвища або псевдоніма, під яким автор бажає публікуватися) на адресу редакції. У долучення слід закласти декілька – не більше п’яти – матеріалів власного авторства, портретну фотографію у якнайкращій роздільній здатності, а також короткий мотиваційний лист.

Перераховане вище варто надіслати на електронну пошту litukraine.online[равлик]gmail.com, зазначивши у темі листа «Хочу бути автором!» і вподобану царину текстів («журналістика» або «літературна творчість»).

Увага! Співпраця з мережевою версією видання «Літературна Україна» передбачається на добровільних (безоплатних) засадах!

Leave a Reply