Кам’янець-Подільський запрошує на оперний фестиваль

661
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

Із 3 по 8 липня у Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині, відбудеться четвертий міжнародний фестиваль оперного мистецтва й класичної музики «Опера в мініатюрі».

Про це повідомляє Кам’янець-Подільська міська рада у соціальній мережі «Facebook».

Відкриття дійства заплановане на 19:00 першого дня фестивалю, 3 липня. Тоді в міському Будинку культури відіграють концерт «Оперний вечір».

4 липня о 18:00 у межах «Опери в мініатюрі» відбудеться концерт камерної музики. Подію прийматиме Катедральний костел св. Апостолів Петра і Павла.

На 5 липня організатори планують відразу дві події: з 9:00 по 11:00 в перинатальному центрі триватиме імпреза від артистів лікарям, а ввечері, о 19:00, охочих запрошують на фортепіанний речиталь «Шопен…» у Будинку культури Кам’янця-Подільського.

Із 6 по 8 липня в Дитячій хоровій школі відбуватиметься конкурс «IMPREZA. Опера в мініатюрі». Захід починатиметься щодня о 9:45 і триватиме до 18:00.

8 липня о 19:00 у літньому дворику НІАЗ «Кам’янець» пройде концерт «Мій рідний краю». Це буде останній захід у межах «Опери в мініатюрі».

Нагадаємо, у Коломиї відбудеться фестиваль вуличного мистецтва «Арт-візія». Розпочнеться все карнавальною ходою, а закінчиться – фаєр-шоу.

Leave a Reply