Розпочався літературний конкурс «Читання Молодого Міста»

528
Афіша – сторінка «Читання Молодого Міста» у «Facebook»

Стартував конкурс «Читання Молодого Міста», прозову та ілюстративну частини якого організатори – офіс «Львів – місто літератури ЮНЕСКО» – присвятили 100-річчю видатного письменника-фантаста Станіслава Лема.

Про це інформує Національна спілка письменників України.

Конкурс «Читання Молодого Міста» має на меті підтримку авторів-початківців у трьох напрямках: проза, книжкова ілюстрація та літературна критика.

Учасниками конкурсу можуть бути літератори та літераторки, що визначають себе як автори-початківці, незалежно від віку, в арсеналі яких за минулий календарний рік накопичилось не більш як п’ять опублікованих робіт.

Охочим узяти участь пропонують написати короткий прозовий твір у науково-фантастичному стилі та надіслати його на пошту young.city.readings[равлик]gmail.com із приміткою «Проза» до 1 серпня. Текст має бути обсягом до 1500 слів, тематика – наукова фантастика.

До складу журі конкурсу входять Світлана Тараторіна, Ігор Колесник і Андрій Павлишин. «Вони оберуть найкращі роботи та дадуть фіналістам декілька порад, що допоможуть покращити текст», – повідомляє сайт НСПУ.

Найліпші тексти ввійдуть до альманаху «Читання Молодого Міста». Їх оприлюднять у мережі та друком. Переможець же отримає ще й грошову премію.

Додаткову інформацію про конкурс ви можете дістати на сторінці «Читання Молодого Міста» у соціальній мережі «Facebook».

Раніше ми писали, що триває конкурс на здобуття премії імені Романа Гамади. Її присуджують письменникам-перекладачам.

Leave a Reply