Підтримка білорусів і вірш Жадана: новий альбом гурту «Колір»

456
Обкладинка нового альбому гурту «Колір». Зображення – «Український погляд»

26 червня інді-фолк колектив «Колір» (м. Одеса) представив свій другий EP «Поки ще можна». За словами учасників колективу, це – новий етап, розквіт або чиста сторінка в історії гурту.

Про це інформує «Український погляд».

«Про любов до білоруських сябрів, свободу слова, світ, що розвалюється, але все ще тримається купи. Про почуття кожного з нас: сьогодні, завтра, в далекому майбутньому. Про чорне та біле у нескінченній війні» – цитує видання розповідь про альбом лідерки гурту Людмили Коллер.

До EP потрапили синґли у свіжому супроводі – «Диявол» (на вірш Сергія Жадана) і «Поки ще можна», якою музиканти хочуть привернути увагу до сімейного насилля. А білоруськомовна пісня «Чалавек» на вірш Ригора Бородуліна – своєрідний протест «Кольору» проти утискання свободи слова і незаконних масових ув’язнень у Білорусі.

«Нам Білорусь відкрилась багато років тому: перший авторський концерт, перший кліп, перший тур, перший конкурс і велика любов. Нас там приймали, як рідних, ба навіть більше — здавалось, тепліше ніж в Україні» – зауважують учасники гурту.

Альбом «Поки ще можна» гурту «Колір» можна послухати на сторінці колективу в «Soundcloud». Невдовзі він з’явиться й на інших цифрових майданчиках.

Нагадаємо, у Києві почався проєкт «Музика ПростоНеба».

Leave a Reply