КМДА зобов’язала прибрати паркан коло «Квітів України»

555
Будівля «Квітів України». Фото – з відкритих джерел

21 липня Київська міська державна адміністрація анулювала контрольну картку на проведення робіт біля будівлі навчально-методичного центру «Квіти України» за адресою Січових Стрільців, 49.

Про це пише Вікторія Хожаінова на шпальтах видання «Суспільне», посилаючись на допис директора департаменту міського благоустрою Тимура Ткаченка у соціальній мережі «Facebook».

За словами пана Тимура, це означає, що листи про потребу повернення контрольної картки 21 липня спрямувалися власникові.

«Невідкладно буде внесено припис на встановлену біля будівлі огорожу з вимогою її прибрати», – додав Ткаченко.

Фото – зі сторінки Тимура Ткаченка у «Facebook»

Посадовець підкреслив: якщо власник не прибере огорожу самостійно впродовж трьох днів, за дорученням Департаменту міського благоустрою її буде демонтовано силами комунального підприємства «Київблагоустрій».

Нагадаємо, минулого тижня на будмайданчик коло «Квітів України» заїхала техніка, проте активісти заблокували її роботу. Згодом на будівлю наклали арешт на час розгляду справи щодо самоуправства. А незабаром суд заборонив проведення робіт і з інших міркувань – через порушення авторських прав архітектора первинної споруди.

Leave a Reply