У Києві працівник держохорони побив танцюриста: відео

305
Євген Гончаренко. Фото – з відкритих джерел

1 серпня близько восьмої години ранку працівник Управління державної охорони України завдав Євгенові Гончаренку, танцівникові балету української співачки Надії Дорофеєвої, сильного удару в обличчя, через що той упав потилицею на хідник і зазнав серйозних ушкоджень.

Про це повідомляє «Судово-юридична газета» з посиланням на видання «Obozrevatel», яке оприлюднило запис камери спостереження.

На відео можна побачити, як компанія молодих людей, а зокрема й 22-річний Євген, виходить із напівпідвального приміщення на хідник просто неба, що ним саме йдуть кривдник, Євген Безпалий, зі ще одним чоловіком. Молоді люди досить упевнено пройшли до тротуару, не помітивши, що таким робом опинилися на шляху перехожих.

Спершу пан Безпалий штовхнув іншого хлопця з компанії. Дівчина, яка відпочивала з юнаками, почала знімати події на мобільний телефон, що не сподобалося працівникові УДО, тож він повернувся, щоби вибити стільниковий із її долонь. Одначе за подругу обстав Євген Гончаренко, за що Безпалий щодуху вдарив того в обличчя. «Він упав, ударившись головою об плитку. На поміч нагодилися перехожі, проте юнак виявився непритомним», – пише «Судово-юридична газета».

Відповідно до повідомлення «Телевізійної служби новин» каналу «1+1», потерпілий дотепер перебуває у комі. «Закрита черепно-мозкова травма, перелом скроневої кістки, крововилив у мозок – удар був професійним», – відзначають журналісти.

Наразі причетного до інциденту співробітника УДО затримано в порядку ст. 208 КПК України. Попередня кваліфікація – умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України).

За вчинене підозрюваному загрожує восьмирічний термін за ґратами.

Нагадаємо, нещодавно в Києві розпалилися пристрасті довкіль будівлі «Квітів України», котру чимало містян мають за місцеву пам’ятку.

Leave a Reply