Чотири тисячі душ співатимуть «Червону руту» на Луганщині

318
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

Українські зірки мають намір установити рекорд із наймасовішого виконання пісні «Червона рута» під час проведення мегашоу «Ти у мене єдина», що відбудеться 23 серпня в місті Сівеськодонецьку, Луганщина.

Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на співачку, волонтерку та громадську активістку Анжеліку Рудницьку. Саме вона є ініціатором заходу, зорганізованого за підтримки Луганської ОДА й Українського культурного фонду.

«Я з початку війни працюю у прифронтовій зоні. У Сєвєродонецьку ми вже робили великі святкові акції та рекорди з українським духом. Але такий масштаб став можливим завдяки підтримці Українського культурного фонду. Для усієї команди – це неабиякий виклик: за два тижні зробити велику акцію. Але ми творимо з натхненням і любов’ю. Сподіваюся, наш подарунок до Дня Незалежності України буде яскравим і незабутнім», – наголосила пані Рудницька.

За інформацією організаторів, до концерту, крім Анжеліки Рудницької, долучаться Ярмак, Поль Манондіз, гурти «Шпилясті кобзарі», «OT VINTA», «GG ГуляйГород» і «СКАЙ».

Пані Анжеліка відзначила, що родзинкою свята буде встановлення національного рекорду з наймасовішого виконання пісні «Червона рута», у якому, як очікують організатори, братимуть участь близько 4 тисяч осіб.

Організатори запрошують усіх жителів прифронтової зони приєднуватися до великого свята і разом заспівати «Ти у мене єдина» 23 серпня на площі Перемоги міста Сіверськодонецька. Початок концерту – о 18:00. Вхід на всі заходи є безкоштовним.

Відео з події можна буде побачити на YouTube-каналі «Територія А» та на українських телеканалах.

Між іншим, французький співак Поль Манондіз, один із учасників майбутнього дійства, свого часу зізнався, буцім саме Україна зробила з нього справжнього чоловіка.

Leave a Reply