«Літературна Україна онлайн» шукає прозаїків і поетів

489
Фото – ілюстративне, блоґ «Yakaboo»

«Літературна Україна онлайн» шукає талановитих авторів для публікування їхніх творів на шпальтах видання.

Про це повідомив головний редактор «Літературної України онлайн» Богдан Ковальчук.

«Наше видання є цифровою версією славнозвісної письменницької газети, що виходить із березня 1927-го року і за цей час здобула заслужений авторитет як один із провідних літературних вісників України. Хотілося б тримати цей рівень і на віртуальних сторінках. Отже, ми запрошуємо до співпраці письменників і письменниць, що творять українською мовою, без огляду на віковий, територіальний, національний, релігійний чи будь-які інші чинники», – підкреслив пан Богдан.

За його словами, «Літературна Україна онлайн» на теперішньому етапі її розвитку воліє «запалювати нові імена на літературно-мистецькому Олімпі України». Тож до розгляду прийматимуться прозові й поетичні доробки авторів і авторок, художні переклади, п’єси та інші твори.

За словами головреда видання, тексти, як і коротку довідку про автора, слід висилати на електронну пошту редакції.

«Якщо ви шукаєте майданчик для мистецької самореалізації, то «Літературна Україна онлайн» радо вам його надасть», – додав Богдан Ковальчук.

Нагадаємо, раніше «Літературна Україна онлайн» шукала дописувачів-журналістів. Завдяки цьому вдалося познайомити читачів, зокрема, з матеріалами пана Віктора Вербича, який віднедавна є постійним кореспондентом видання.

Leave a Reply