Оголошено конкурс на здобуття приватної поетичної премії імені Галини Плюти-Гук

484
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

Премію засновано з метою вшанування пам’яті матері письменника В’ячеслава Гука.

Про це інформує Національна спілка письменників України.

Премія передбачає одну номінацію – «Філософська поезія» та присуджується щороку 25 вересня.

У конкурсі на здобуття згаданої премії можуть брати участь українськомовні поетичні добірки, надруковані протягом останніх двох років у ЗМІ, а також поетичні збірки відповідної тематики, видані протягом останніх двох років (електронний варіант, формат – PDF).

Подання на здобуття премії відбувається самовисуванням. Журі обере двох лавреатів, яким вручать диплом і грошову винагороду, розділену порівну між двома переможцями. Якщо журі обере лише одного лавреата, він отримає всю грошову винагороду.

Для того, щоби податися, потрібно до 13 вересня 2021 року надіслати зголошення у довільній формі, контактну інформацію про себе, а також тексти у форматі PDF та посилання на джерела їх оприлюднення у ЗМІ на електронну адресу vyacheslav-guk[равлик]ukr.net. У темі листа треба зазначити «Подання на конкурс Галини Плюти-Гук».

Твори, що не відповідатимуть вимогам, не розглядатимуться.

Лавреатів оголосять 25 вересня 2021 року. До складу журі входять В’ячеслав Гук (голова); письменниці та перекладачки Світлана Лавочкіна (Німеччина), Анна Багряна (Болгарія), Леся Олендій (Італія); письменник і перекладач Дмитро Чистяк (Україна).

Нагадаємо, фестиваль «Прописи» оголосив переможців конкурсного добору.

Leave a Reply