«Коронація слова» оголосила програму заходів у межах «Kyiv Book Art Fest»

435
Фото – ілюстративне, з відкритих джерел

У Виставковому центрі «AKKO Інтернешнл» 11 років тому «Коронація слова» святкувала своє 10-річчя, а тепер повертається, щоб оголосити нові імена у сфері театру та кіно.

Про це повідомляє «Український погляд».

• 27 серпня 2021 року о 15:00 у прес-центрі інформаційного агентства «Укрінформ» відбудеться пресконференція конкурсу «Коронація слова», який у межах фестивалю «Kyiv Book Art Fest» нагородить переможців у номінації «Кіносценарії» та «П’єси»;
• 29 серпня 2021 року о 15:00 у Виставковому центрі «AKKO Інтернешнл» відбудеться й сама церемонія нагородження.

«»Коронація слова» завжди відрізнялася вмінням святкувати – святкувати українську літературу, українську книжку. І сьогодні ніхто не може заперечувати того, що в Україні література і кіно – самобутні, яскраві, сучасні», – відзначила співзасновниця конкурсу Тетяна Логуш.

Опріч усього, на фестивалі представлять і «Дитячу Коронацію», що спільно з Київським Палацом дітей та юнацтва сприяє розвитку дітей, їхніх талантів.

«Через книжку ми відкриваємо дитині цілий новий світ, захопливий і надзвичайний. Через рідну мову ми допомагаємо дітям відчувати, любити і розуміти Україну», – підкреслюють організатори.

Нагадаємо, нагородження романістів «Коронації слова» цими днями транслювалося онлайн.

Leave a Reply