На вінницький джазовий фестиваль пускатимуть вакцинованих і з негативним ПЛР-тестом

474
Зображення – зі сторінки «Vinnytsia Jazzfest» у «Facebook»

У Вінниці XXV Міжнародний джазовий фестиваль «Vinnytsia Jazzfest-2021» через запровадження жовтої зони не скасують, одначе на концерти допускатимуть лише вакцинованих глядачів і з негативним ПЛР-тестом.

Про це повідомляє «Укрінформ», посилаючись на допис організаторів «Vinnytsia Jazzfest-2021» у соцмережі «Facebook».

«Команда Vinnytsia Jazzfest та артистичний склад фестивалю – 82% вакцинованих (однією чи двома дозами), що дозволяє нам не застосовувати обмеження під час заходів за умови перевірки документів у всіх глядачів фестивалю. Тому ми прийняли рішення не скасовувати вистави і концерти та не застосовувати обмеження місць. Але, щоб наші зусилля не були марними, просимо заздалегідь приготувати і пред’явити при вході будь-який з наступних документів: зелений сертифікат про повну вакцинацію, жовтий про введення однієї дози вакцини, міжнародний сертифікат, результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений не раніше 72 годин до заходу, а також результат експрес-тесту на COVID-19, зроблений у день фесту, або довідку про наявність антитіл до COVID-19», – пишуть організатори.

Вони підкреслюють, що за підставу для допущення на фестиваль уважатиметься й довідка 063/о, видана сімейним лікарем, а також довідка про одужання від коронавірусу.

Ініціатори додають: на вході відбуватиметься перевірка температури тіла відвідувачів.

Активним противникам вакцинації, які вже придбали квитки на концерти, обіцяють повернути кошти. Тим, хто не встиг отримати зазначені документи, але хоче потрапити на фестиваль, пропонують заповнити заяву-зобов’язання встановленого зразка про причини відсутності COVID-сертифікатів чи довідок, придбати респіраторну маску класу FFP3 і не знімати її протягом усього заходу.

До слова, команда «Vinnytsia Jazzfest» започаткувала проєкт ретроспективи українського джазу.

Leave a Reply