Постулати здоров’я Жака Мартеля

249

Завдяки видавництву САМІТ-Книга в Україні видано світовий бестселер здоров’я«Енциклопедія хвороб і недугів, їх причин і методів лікування від А до Я» канадського автора Жака Мартеля, книга, яка потрібна кожному із нас. 85% читачів поставили «Енциклопедії» вищий бал на сайті Amazon. Книгу перекладено 8 мовами, видається та перевидається в Канаді, США, Австралії, Франції, Великій Британії, Німеччині, Швейцарії та інших країнах. Загальний тираж складає майже 2 000 000 екземплярів.

У сучасному світі людина стикається з нестабільністю, стресовими ситуаціями, депресіями, погіршенням екології, до яких додався вірус СOVID 19. І в цей складний час, коли імунітет і турбота про здоров’я набувають особливе значення, ексклюзивна книга Жака Мартеля особливо доречна. Наша свідомість дуже важлива, коли йдеться про збереження здоров’я і перемогу над хворобами. Якщо знати і правильно використовувати власні можливості, це допоможе захистити свій організм від безлічі негативних факторів.

Енциклопедія дарує новий спосіб бачення, допомагає дістатися до першоджерел і причин кожної хвороби, або дискомфортного стану. Надає життєві уроки, наводить приклади сили духа у нашому фізичному тілі, розповідає про вплив і взаємозв’язок органів. В енциклопедії розглядається 900 різних хвороб і недугів. Автор розяснює, як правильно зрозуміти їх причини і зосередитися саме на них, (а не просто на усунення симптомів), і таким чином перемогти їх.

Ця книга, без перебільшення, є справжнім комплексом інструментів, що допомагають захистити здоров’я і зберегти його! Форма словника, яку обрав автор, найбільш зручна для пошуку і використання інформації. Також вона надає можливість застосовувати зрозумілі кожному медичні визначення фізичної хвороби або недуга.

Жак Мартель створив справжню «абетку здоров’я», яка допомагає людині визначити метафізичні та психологічні причини захворювання. «Енциклопедія» користується популярністю не тільки у звичайних читачів, її використовують у своїй практиці терапевти, фахівці традиційної і нетрадиційної медицини. Книга містить інформацію щодо причини захворювання і показує методи їх подолання та усунення, вказує шлях до повного одужання. Це чинний інструмент відкриття Свідомості, пошуку самого себе. Авторська технологія інтеграції проста і зрозуміла, докладно пояснюється в книзі, і ви зможете успішно застосувати. Розроблена Мартелем техніка усвідомленого дихання дійсно допомагає.

Ви дізнаєтесь, яким чином емоції, думки та почуття здатні викликати те чи інше захворювання, адже психологічний стан кожної людини відбивається на її фізичному і психологічному рівні. Зрозумієте, як встановити психологічну причину захворювання, як позбутися від нього і зцілити себе. Стає зрозумілим зв’язок свідомості та виникнення недуга, пояснюється шлях, який забезпечить і збереже ваше здоров`я.

Енциклопедія Жака Мартеля дає можливість кожній людині знайти для себе, для своєї родини і друзів інформацію, яка доповнить традиційну медицину і забезпечить ефективне позбавлення від хвороб. Книга логічно пояснює і навчає ефективним методикам, які зовсім не складно зрозуміти, освоїти і застосувати на практиці для зцілення на фізичному, емоційному та психологічному рівні.

Тридцять років присвятив автор дослідженню цієї теми. Вивчав, перевіряв, застосовував на практиці, перш за все, на своєму власному досвіді. І тільки коли висновки цілком підтвердились, Жак починає читати лекції, проводити конференції та зустрічі, він розповідає, пояснює, допомагає, пише книги. У Квебеку, а потім і в інших регіонах Канади, Жак Мартель допоміг багатьом людям повернутися до повноцінного життя. Висококваліфікований речник, він проводить семінари, або окремі зустрічі. набуває величезну популярність в Канаді, США, Франції, Великобританії, Австралії, Німеччині, Японії, Південної Кореї і багатьох інших країнах.

Жак Мартель — автор декількох бестселерів, тема яких здоров’я, фізичне, психічне та емоційне. Всесвітньо відомий тренер, терапевт, фахівець з особистого росту, оратор. Він творець нових авангардних методів і практичних вправ, серед яких «Техніки інтеграції серцем» (TIC). Автор пояснює методику «прийняття серцем», ця техніка усуває джерело конфлікту (усвідомленого або неусвідомленого), який є причиною хвороби або нездужання. І, таким чином, допомагає досягти зцілення.

Жак Мартель планує приїхати в Україну і особисто розповісти про свою книгу, свої відкриття і їх підтвердження на практиці. Здоров’я є важливим елементом для балансу та розвитку. Ця книга є унікальною дослідницькою роботою з метафізичного аспекту нездужання та хвороби. Перераховано близько 900 хвороб, хвороб та частин тіла, пов’язаних з думками, почуттями та емоціями. Цей словник є інструментом для підвищення обізнаності та досліджень для себе, своєї сім’ї, а також доповненням до будь-якого підходу, чи то медичного, чи пов’язаного з альтернативною медициною. Книга може служити інструментом розуміння, дослідження та перетворення, щоб допомогти кожному в процесі їхнього зцілення. Автор, психотерапевт, він проводить семінари з особистісного зростання з 1988 року і отримує подяки з усього світу від людей, яким допоміг відновити здоров’я, психічний і душевну рівновагу, здатність радіти життю. У своїй роботі Жак поєднує практичну сторону з інтуїцією та досвідом.

«Енциклопедія хвороб і недугів, їх причин і методів лікування від А до Я» вперше видається в країнах Східної Європи. Автор не випадково вибрав Україну, у нього багато українських друзів, і Жак сподівається, що його книга допоможе українцям, так само, як вона допомогла мешканцям інших країн.

Видавництво САМІТ-Книга

Leave a Reply