Гендиректоркою «The Kyiv Independent» стала Дарина Шевченко

307

Гендиректоркою нового англомовного видання «The Kyiv Independent» стала Дарина Шевченко.

«У мене були зовсім інші плани на кінець року, але є вершини, на які вам просто необхідно підкорити! Я пишаюся тим, що є частиною цієї команди. Наразі у мене немає жодних сумнівів щодо цього. Таке враження, що я в «Kyiv Independent» принаймні рік, хоча пройшов лише тиждень», – написала Шевченко у фейсбуці.

Шевченко закликала підтримати нове видання на Patreon.

Раніше повідомлялось, що редакційну команду «The Kyiv Independent» очолить колишня заступниця головного редактора «Kyiv Post» Ольга Руденко.

Дарина Шевченко є однією із засновниць медіаконсалтингової компанії Jnomics Media, яка базується у Лондоні та Києві. Саме ця компанія опікуватиметься бізнес-аспектами нового медіа.

Також Шевченко працювала на посадах керівника проєкту в Інституті розвитку регіональної преси, керівника департаменту журналістських розслідувань телеканалу «ZIK», співпрацювала з «Kyiv Post» та «Слідство. Інфо». Також медійниця була засновницею видання «Lustrum».

Англомовне видання «The Kyiv Independent» заснували колишні журналісти «Kyiv Post» після того, як власник медіа Аднан Ківан де-факто закрив видання.

«The Kyiv Independent» анонсував запуск онлайн-версії найближчими місяцями, також редакція не виключає появи друкованої версії та матеріалів українською мовою. 22 листопада «The Kyiv Independent» запустив підписку на Patreon.

Фото: Daryna Shevchenko/Facebook

Джерело: detector.media.

Leave a Reply