Філіп Кіркоров – у «чорному списку» МКІП

328
Філіп Кіркоров. Фото – з відкритих джерел

За поданням Служби безпеки України Міністерство культури та інформаційної політики включило російського співака і шоумена Філіпа Кіркорова до списку людей, що становлять загрозу національній безпеці держави.

Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві МКІП.

«11 червня 2021 року до Міністерства культури та інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України щодо включення до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, Кіркорова Філіпа Бедросовича. Відповідним наказом МКІП від 22 червня 2021 Кіркорова Філіпа Бедросовича було включено до переліку», – повідомило Міністерство культури та інформаційної політики.

Зазначено, що МКІП здійснює оприлюднення переліку осіб, що становлять загрозу нацбезпеці, та його оновлення. «Відомості в Переліку своєчасно та оперативно оновлюються, з ними можна ознайомитись на офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики України в рубриці «ООС» підрубриці «Інформація»», – зазначено на ресурсі відомства.

Нагадаємо, МКІП просить збільшити фінансування культури майже вдвічі. Зокрема, йдеться про продовження програми «Велика реставрація».

Leave a Reply