Розпочалося знімання стрічки за сценарієм Ірени Карпи

312
Фото – з сайту Держкіно

У Києві почали знімати романтичну комедії «Сусідка». Сценарій до фільму створила письменниця та музи́ка Ірена Карпа.

Про це інформує Державне агентство України з питань кіно.

Фільм є комедійною історією про затятого холостяка-джиґуна Петра, який на вечірці закладається з приятелями, буцім зможе прожити під одним дахом з жінкою впродовж місяця. «Але його «сусідка» по квартирі, виявляється, «з причепом». Як мачо виживатиме на одній території з розлученою вчителькою музики і двома дітьми – можна буде незабаром побачити в кіно», – йдеться в анонсі на сайті Держагентства з питань кіно.

«Я сама обожнюю комедії з бешкетуванням і добрим кінцем. А в цьому фільмі ми катком проїдемося по стереотипам про стосунки між чоловіком та жінкою та сімейні цінності», – відзначає пані Ірена Карпа, авторка сценарію.

Режисеркою стрічки є Наталя Пасеницька. Головну роль виконує Артемій Єгоров, проте хто з-поміж зірок українського кіно зробиться його партнеркою – поки що таємниця.

Фото знімальної команди – сайт Держкіно

«Ми прагнемо зняти дотепний та видовищний ром-ком, дуже віримо в цей жанр і його потенціал для широкого прокату. Після карантинів та локдаунів глядачі прагнуть свіжих та якісних видовищ. Сподіваємося, що наша романтична стрічка розважить українців у ці нелегкі часи», – ділиться співзасновниця компанії «F Films» Олеся Ногіна.

Знімання відбуваються за підтримки Держкіно й телеканалу «1+1».

Тим часом стартувало знімання стрічки Сергія Буковського про Івана Дзюбу та його дружину Марту.

Leave a Reply