У Києві відбудеться театралізована презентація книжки Ольги Анненко

460
Фото – зі сторінки події у соцмережі «Facebook»

3 вересня у столиці пройде презентація збірки п’єс і оповідань «Перша» пера Ольги Анненко, написаних нею впродовж останніх шести років.

Про це інформує НЦТМ імені Леся Курбаса в соціальній мережі «Facebook».

До видання потрапили такі твори авторки, як«Ця бісова гірка правда», «Поцілунок Монро», «Вірогідності», «Іра», «Present Perfect», «У пошуках Колумба» й «Божевільний із дому навпроти».

«Ольга Анненко навчалася в драматургічній майстерні Центру Курбаса «Лабіринт», проєкті Неди Нежданої та Олександра Вітра, під час якої було написано один із текстів збірки», – відзначають організатори майбутньої презентації. За їхніми словами, п’єси пані Ольги ввійшли до лонг-листів конкурсів «Batumi International Monodrama Festival», «Євродрама», «Тиждень актуальної п’єси», «Stories», «Амплуа», «ГаШоТю», «Липневий мед» та інших.

Гості також матимуть змогу також побачити виставу «»Л» або «Н»?», створену на основі п’єси Ольги Анненко «Шевченко. Остання любов».

Вхід на подію, що відбудеться у київському Центрі Курбаса, є безкоштовним, одначе потрібне попереднє заповнення мережевої реєстраційної анкети.

Початок заходу – о 19:00.

До слова, загальне бачення п’єси «Шевченко. Остання любов» зароджувалося в межах проєкту «»Ше.Fest» мандрує країною», коли відбувалися її перші читки та відбувалися прем’єрні покази.

Leave a Reply