У Чернівцях презентують перше повне зібрання пісень із фільмів, у яких знімався Іван Миколайчук

23

У Чернівцях під час фестивалю кіно «Миколайчук OPEN» у середині червня презентують унікальну збірку нот і текстів пісень тріо «Золоті ключі», які виконувалися у фільмах, де знімався Іван Миколайчук.

Про це повідомляють у Чернівецькій обласній раді, передає Укрінформ.

«У Чернівцях під час фестивалю глядацького кіно «Миколайчук OPEN» презентують унікальне видання – друковану збірку усіх нот і текстів пісень відомого тріо «Золоті ключі», яке колись заснували у помешканні Івана Миколайчука. Ця книга стала першим повним зібранням пісень із фільмів, у яких знімався геніальний буковинець», – йдеться у повідомленні.

За словами генерального продюсера фестивалю Олексія Гладушевського, книгу створила народна артистка України та учасниця оригінального складу «Золотих ключів» Валентина Коротя-Ковальська. Вона представить її разом зі своєю партнеркою у тріо Ніною Матвієнко та кінознавцем Сергієм Тримбачем 15 червня під час фестивалю, який відбудеться у день народження Миколайчука.

Раніше на сторінці фестивалю «Миколайчук OPEN» у Фейсбуці організатори повідомляли, що цьогоріч він відбудеться із 15 по 20 червня у Культурно-мистецькому центрі імені Миколайчука у Чернівцях.

Фото: Миколайчук OPE

ukrinform.ua

Leave a Reply