Книжку Михайла Сидоржевського «Солотвин. З глибин минулого до наших днів» відзначено Відзнакою «Медаль Ґарета Джонса. Правда і Честь»

21

Про це письменник і голова НСПУ Михайло Сидоржевський повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

«Дякую за високу оцінку моєї скромної праці з повернення історичної пам’яті українського народу. Рішенням вченої ради Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка мою книжку «Солотвин. З глибин минулого до наших днів» відзначено Відзнакою «Медаль Ґарета Джонса. Правда і Честь».

Відзнака «Медаль Ґарета Джонса» – недержавна нагорода з особливим статусом, започаткована для вшанування та нагородження журналістів, видавців, науковців, доброчинців за вагомий внесок у дослідження Голодоморів в Україні, високу професійну майстерність, сприяння відновленню історичної правди про трагічні сторінки минулого України.

Разом зі мною цієї почесної відзнаки удостоєні Герой України Левко Лук’яненко (посмертно), приват-доцент Українського Вільного Університету (Мюнхен, ФРН) Олександр Панченко, третій Президент України Віктор Ющенко», — йдеться у повідомленні.

Пресслужба НСПУ

nspu.com.ua

Leave a Reply