Секретаріат Національної спілки письменників України щиро вітає українських письменників і всіх українців із Різдвом Христовим і з прийдешнім Новим 2024 роком!

10

Жорстока війна, яка точиться на український землі, залишає глибокий слід у душі кожного українця. І рік, що минає, був для всіх нас занадто драматичним і складним, бо ми є свідками того, як росія намагається знищити нашу державу, а нас усіх зробити своїми кріпаками. Проте мета росії стерти Україну з мапи Європи залишиться лише у мареннях її збожеволілих вождів. 

Усі ми виборюємо нашу Перемогу, яка неодмінно настане, і цю радісну мить самовіддано, з неймовірним зусиллям і звитягою наближають щодня наші мужні воїни Збройних Сил України – незламні сини і доньки славетних українських пращурів! Слава вам, наші дорогі захисники!

Дуже важливо, що в цей надскладний час, коли вирішується доля України, із нами пліч-о-пліч стоїть увесь демократичний світ, усі країни, де є верховенство людського права й свободи. Ми вдячні всім вам, лідери всіх країн світу, що підтримуєте нас і що вірити в нас!

Тому ми – переможемо, бо не самотні у цій жахливій біді, яка спіткала нашу багатостраждальну Україну.

І наша Перемога буде Перемогою над імперією споконвічного російського зла, Перемогою світла над темрявою.

І за кожне загублене й знищене війною життя російським загарбникам буде нещадна відплата.

Ми ніколи не забудемо, через який жах, біль і приниження доводиться проходити всім нам, але ми не скорилися і не впали у відчай. Навпаки, ми – згуртувалися й стали як загартована криця, бо ми – європейська нація, ми – незборимі!

Дорогі українські письменники і всі українці, щиро вітаємо вас із Різдвом Христовим і з прийдешнім Новим 2024 роком!

Творчої вам усім наснаги, світла, мирного неба і благословення Божого!

Разом – до Перемоги!

nspu.com.ua

Leave a Reply