У Дніпрі відбулася творча зустріч із Миколою Гриценком

22

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуку Фідель Сухоніс.

«Вдало продовжуємо цикл імпрез із нагоди 90-ї річниці Дніпропетровської обласної організації НСПУ. Так сьогодні у Дніпрі гостював перший заступник голови НСПУ, поет, прозаїк, громадський діяч Микола Гриценко. Переконаний, що всі, хто прийшов на початку дня до Дніпровської обласної універсальної бібліотеки імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія, мали абсолютне естетичне і моральне задоволення. Талановиті вірші у виконанні ледве не професійного декламатора і за сумісництвом автора Миколи Гриценка несли справжній заряд добрих почуттів.

Що й казати, Ваш покірний слуга, розбещений десятиріччями редакторської робітні на бористенівській ниві, знайшов для себе не одне відкриття у римованих рядках столичного гостя.

Очевидно, що не такою емоційною, але з відчутним зарядом перспективності майбутніх культурологічних проєктів відбулася затим зустріч на теренах «Дніпровського Яхт-клубу СІЧ» «Dnipro Yacht-Club SICH» .

Провідна менеджерська команда цієї ландшафтно–культурологічної структури у складі В’ячеслава Дідика та Валентина Курпая у «першому читанні» вислухала наші з добродієм Миколою пропозиції щодо проведення на казковій локації Всеукраїнського літературного вишколу, присвяченого ювілею обласної організації НСПУ. Сучасні реалії України аж ніяк не сприяють організації культурологічних проєктів. Та, попри це, було намічено конкретні кроки для реалізації задуманого», — йдеться у повідомленні.

Фото зі сторінок у фейсбуку Фіделя Сухоноса та Валентини Орлової

Пресслужба НСПУ

nspu.com.ua

попередня статтяВ Івано-Франківську відбудеться Шекспірівський фестиваль
наступна статтяУ Львові презентували каталог портретної полоністики