Концерт пам’яті Василя Сліпака відбувся в Японії

324
Фото – Сергій Корсунський у соціальній мережі «Facebook»

Молодіжний оркестр Йокогами під керівництвом диригента Тараса Демчишина відіграв концерт, присвячений українському оперному співакові, добровольцеві АТО, Героєві України Василю Сліпаку.

Про це повідомляє інформаційне агентство «АРМІЯINFORM», посилаючись на сторінку посла України в Японії Сергія Корсунського у соціальній мережі «Facebook».

«Оркестр молодіжний, але грали по-дорослому. Приємно, що прийшло багато українців, посол Польщі, інші представники дипкорпусу, представники мерії Йокогами, отець Павло Королюк з УПЦ. За часів ковіду такі заходи стали дуже рідкими. Подяка і шана Тарасу Демчишину за його зусилля. Ну а співає Денис Вишня», – пише український дипломат.

Фото – Сергій Корсунський у «Facebook»

За словами пана Корсунського, вечір концерту став маленькою історією. «Відбувся перший публічний концерт молодіжного оркестру Йокогами під керівництвом диригента Тараса Демчишина», – пояснює він.

Нагадаємо, львів’ян і гостей міста запрошують на музичний марафон пам’яті Василя Сліпака. Він розпочнеться сьогодні о п’ятій годині вечора.

Leave a Reply