Восени відбудеться четвертий Черкаський книжковий фестиваль

423
Фото – ілюстративне, Юлія Терещенко

1-3 жовтня у Черкасах пройде четвертий Черкаський книжковий фестиваль. Організатори планують участь десятків видавництв, а також письменників, відомих як в Україні, так і за її межами.

Про це пише Катерина Криниця для «Суспільного», посилаючись на організаторку Черкаського книжкового фестивалю Людмила Фіть.

У межах заходу відбуватимуться інтелектуальні дискусії, лекції, творчі інтерактиви, виступи сучасних виконавців, автограф-сесії з авторами тощо. Щобільше, цьогоріч гості спробувати себе в образотворчому й театральному мистецтві, не кажучи вже за літературне.

Фокусна тема фестивалю – «Можна все навпаки».

З огляду на актуальну ситуацію з поширенням коронавірусної хвороби фестиваль відбуватиметься в гібридному форматі. «Цього року ми не ставимо собі за мету зібрати якомога більше людей. Зараз у пріоритеті – безпека та здоров’я наших відвідувачів. Тому частину подій ми вирішили транслювати в онлайні», – пояснює пані Юлія Чабаненко, голова ЧОМГО «Книжковий маестро».

Найсвіжіші новини про четвертий Черкаський книжковий фестиваль організатори розміщують на відповідних сторінках у соціальних мережах «Facebook» та «Instagram».

Вхід на всі заходи фестивалю буде безкоштовним.

Раніше ми повідомляли, що найстаріший український фестиваль Канади скасовано через коронавірус. Минулого року його також не проводили.

Leave a Reply