Помер журналіст і письменник Дмитро Харитонов

582
Дмитро Харитонов. Фото – «Факти»

На п’ятдесят п’ятому році життя помер телепродюсер, журналіст та письменник Дмитро Харитонов.

Про це повідомляє «Детектор медіа», посилаючись на сторінку власник видавництва «Фоліо» Олександра Красовицького у соцмережі «Facebook».

«Сьогодні пішов з життя мій близький друг, телевізійний продюсер, письменник, журналіст Дмитро Харитонов. Глибока, добра, дуже чуйна і позитивна людина. Дуже рано», – написав пан Олександр.

У коментарях в соцмережах друзі померлого журналіста зазначають, що він хворів на онкологічне захворювання.

Дмитро Харитонов народився в Харкові. Закінчив історичний факультет Харківського національного університету. Працював на каналах «ТЕТ», «1+1», «Інтер». У 2004−2005 роках був генпродюсером СТБ, в 2007 році став керівником ТРК «Київ». Свого часу Харитонов керував кулінарним телепроєктом «Смак» Андрія Макаревича.

Харитонов є автором близько двох десятків документальних фільмів про відомих особистостей в історії. Також він видав цикл книг «Забута реальність» у науково-фантастичному жанрі.

Редакція «Літературної України онлайн» висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Дмитра Харитонова. Його внесок у розвиток української журналістики та літератури – неоціненний, а тому ніколи не піде в забуття…

Нагадаємо, вчора зупинилося серце українського митця Олександра Ройтбурда.

Leave a Reply