Письменниця з Одеси надала свої твори для російської літературної акції

314
Фото – з відкритих джерел

19 червня у російському місті Ульяновську відбувалася акція «Літературний трамвай-2021», до якої долучилася й одеська письменниця.

Про це повідомляє «Читомо» з посиланням на сайт програми «Ульяновськ – місто літератури ЮНЕСКО» – співорганізаторів заходу.

Пасажири спеціального літературного трамвая мали змогу почути тексти авторів із десятка літературних міст ЮНЕСКО, що їх читали відомі люди Ульяновська, а також вірші тамтешніх поетів.

Цього року для акції свої твори надали автори з Манчестера, Одеси, Гранади, Нанкіна, Вонджу, Айови, Мілана, Данідіна, Норіджа та Кухмо.

Сторінка «Odessa City of Literature UNESCO» у соціальній мережі «Facebook» підтвердила участь текстів одеської письменниці. У повідомленні від 26 червня адміністратори сторінки називають її ім’я та діляться віршами авторки.

«В цьому році в Ульяновському літературному трамваї прозвучать вірші одеської поетеси Юлії Мельник – учасниці літературних студій «Потік», «Зелена лампа», «Одкровення», дипломанта фестивалів «Червоні вітрила», «Провінція біля моря», Одеський міжнародний літературно-музичний фестиваль «Музика слова», автора поетичних збірок «Озвучені акварелі», «Ангел з саксофоном» тощо», – зазначається на сторінці «Odessa City of Literature UNESCO» у «Facebook».

Нагадаємо, в Японії цими днями відбувся концерт пам’яті Героя України Василя Сліпака. Його відіграв Молодіжний оркестр Йокогами під керівництвом диригента Тараса Демчишина.

попередня статтяУ довгому списку премії «Ангелус» опинилися три українських книжки
наступна статтяУБА збирає гроші на оновлення електронного путівника бібліотеками