На Дніпропетровщині відбулася презентація книжок письменниці Олесі Омельченко

201

Презентація нових книжок поетки-ювілярки Олесі Омельченко відбулась на базі Солонянської публічної бібліотеки, що на Дніпропетровщині. Пані Олеся ознайомила учасників заходу зі своїми новими книжками – повістю «Стихія» і казкою для дітей «Таємниця новорічної ночі».

Присутні мали змогу оглянути виставку, присвячену багаторічним творчим здобуткам поетки, і дізнатись про вплив особистого життя на творчість Олександри Козлової (творчий псевдонім – Олеся Омельченко).

Щирі вітання від селищного голови Михайла Копейка з ювілеєм передала пані Олесі перший заступник селищного голови І.В. Грекова. А від селищної ради Ірина Вікторівна вручила Подяку за багаторічну творчу діяльність.

Довгих життєвих і творчих років побажали видатній землячці директори – Наталія Московка (Солонянська публічна бібліотека), Наталія Данильченко (Музей історії), Олена Фещенко (Центр дитячо-юнацької творчості).

Ілюстраторка книжки поезій для дітей «Скажи на мене зірочка» Надія Кузьменко розповіла про співпрацю з авторкою.

Присутні могли почути поезії не тільки в авторському виконанні, а й у виконанні онуки Олесі Омельченко – школярочки Маргарити.

Наостанок авторка запросила присутніх на презентацію ще двох нових книжок, які мають вийти друком незабаром.

Пресслужба ДОО НСПУ

попередня статтяОголошено конкурс на здобуття Всеукраїнської літературної премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди
наступна статтяМикола Гриценко: «Бачу матір в образі Марії…»