Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає вебінари

366

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає серію вебінарів, присвячених конкурсам нової програми ЄС «Креативна Європа» 2021-2027.

Про це інформує Національна спілка письменників України.

На вебінарах розповідатиметься про цілі конкурсів нової програми, заходи, які можуть бути підтримані за конкурсами, вимоги до проєктів, процес подачі заявки та критерії оцінювання проєктів.

Опісля презентацій охочі зможуть поставити питання про конкурси.

Зокрема, 8 липня у межах серії вебінарів розглядатиметься конкурс «Поширення європейських художніх робіт» підпрограми «Культура» програми ЄС «Креативна Європа». Ціллю конкурсу є підтримка літературних проєктів, які будуть здійснювати переклад, видання, поширення та просування європейських художніх робіт.

«Якщо ви працюєте в літературному секторі, тоді цей захід для вас! На ньому ви зможете дізнатись про те, як ваша організація/видавництво може отримати до 300 тисяч євро на переклад, публікацію, дистрибуцію та промоцію європейських художніх робіт», – зазначено на ресурсі НСПУ.

Щоби зареєструватися на вебінари, потрібно заповнити відповідну форму в усемережжі.

Перший захід триватиме 8 липня з 10:00 до 11:00 (у «Zoom»). Напередодні всі зареєстровані учасники отримають на електронну скриньку підтвердження участі та посилання на вебінар.

Інформацію про подію можна відстежувати у соціальній мережі «Facebook».

Нагадаємо, стартував Міжнародний конкурс диджитал-мистецтва «Ми – аніматори». До розгляду приймаються роботи в жанрі цифрової анімації й ілюстрації та – у межах окремої конкурсної спецпрограми – мистецтвознавчі тексти.

Leave a Reply