Трансляції «Книжкового Арсеналу» переглянули майже 40 тис. разів

295
Фото – ілюстративне, «Вечірній Київ»

Упродовж цьогорічного фестивалю «Книжковий Арсенал» користувачі всемережжя переглянули його події онлайн близько сорока тисяч разів.

Про це інформує «Читомо» з посиланням на пресслужбу медіасервісу «Megogo» – цьогорічного офіційного транслятора «Книжкового Арсеналу».

Дивилися фестиваль, зокрема, у Сполучених Штатах Америки, Канаді, Великобританії, Ірландії, Німеччині, Франції,  Хорватії, Литві, Чехії, Польщі та інших країнах світу.

Серед подій, що відбувалися в межах «Книжкового Арсеналу», за числом переглядів перше місце посідає церемонія відкриття і нагородження переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн-2021». За нею йдуть презентація роману-апокрифу Ірен Роздобудько «Фаріде» та читання поезій авторів і авторок «Витісненого покоління».

Дискусії «Місця пам’яті – пам’ять місця», організована Меморіальним музеєм тоталітарних режимів «Територія Терору», а також «Сталість і мінливість ідентичності» від «Видавництва Старого Лева» і «Віхоли» виявилися найпопулярнішими літературними дискусіями «Книжкового Арсеналу» серед тих, хто глядів події онлайн.

Тепер усі записи подій десятого «Книжкового Арсеналу» на сервісі «Megogo» безкоштовно.

Нагадаємо, цьогорічний «Книжковий Арсенал» відвідало 36 тисяч людей.

Leave a Reply