Книжка Мендель доступна для передзамовлення, а в мережі вже її обговорюють

660
Юлія Мендель. Фото – з відкритих джерел

На вебсайті «Клубу сімейного дозвілля» вже доступне попереднє замовлення книжки «Кожен із нас – Президент» Юлії Мендель. А в соціальних мережах уже спалахнуло бурхливе обговорення майбутнього видання.

Кореспондент «Літературної України онлайн» повідомляє, що «Кожен із нас – Президент» доступна для попереднього замовлення на сайті КСД.

Знімок екрана – сайт «Клубу сімейного дозвілля»

Відповідно до супровідної інформації, видання надійде у продаж 19 липня та коштуватиме 190 гривень.

Тим часом у соціальних мережах уже стартувало обговорення книжки Юлії Мендель. Чимало людей у коментарях до допису на сторінці авторки у «Facebook» дискутує щодо назви праці. Журналіст і письменник Аркадій Бабченко, приміром, залишився нею «розчарований».

Коментар А. Бабченка та відповідь Ю. Мендель

Користувачі й користувачки часто-густо іронізують з назви книжки пані Мендель. До прикладу, Olga Crude пропонує назви і для двох наступних праць колишньої речниці президента. «Книга 1, «Кожен із нас президент». Книга 2, «Володька, не позор мене!». Книга 3, «Чемодан, вокзал… а далі?»» – пише вона.

Є й позитивні реакції. «А мені цікаво прочитати книгу. Обов’язково куплю. Якщо є цікавий життєвий досвід, чому б не написати та не поділитися цим з країною. Дякую», – пише у «Facebook» Ірина Литвинова. «Дуже цікаво, Юля. Обов’язково прийду на презентацію книги», – висловлюється користувачка Лана Вєтрова.

На момент публікації цієї замітки книжка «Кожен із нас – Президент» Юлії Мендель на ресурсі КСД мала середню оцінку, дещо меншу за два бали з п’яти можливих, на основі двадцяти двох голосів відвідувачів. Дехто залишив і коментарі, хоч книжка ще навіть не вийшла друком.

Оцінка книжки Ю. Мендель на сайті КСД та коментарі користувачів

Позитивних реакцій – менше, проте вони присутні. До прикладу, користувач Roger пише: «Чому стільки ненависті в коментах? […] Куплю книгу обов’язково, цікаво почитати про її шлях!».

Нагадаємо, днями Юлія Мендель оприлюднила уривок праці «Кожен із нас – Президент» на шпальтах «Української правди». У ньому вона порушує питання самоідентифікації українців та проводить низку паралелей із Німеччиною, що її ставить за приклад нації, що має «генетичний код щастя».

попередня статтяСадибу Терещенків у Києві можуть обернути на офісний центр
наступна статтяЮлія Гершун: «Місія «Культурної дипломатії» – зведення мостів»