Додому Новини

«Маріупольську драму» представили у Мукачеві

18

Маріупольська Драма – театр, на який 16 березня 2022 року російська авіація скинула надпотужні бомби, перетворивши Храм Мистецтва на руїни, що стали останнім притулком для сотень безневинних людей.

Автор п’єси на основі оповідань акторів – Олександр Гаврош, а режисер-постановник, заслужений артист України Євген Тищук дав життя людським історіям.

Маріупольська Драма – сторітеллінг, свідчення акторів Маріупольського драмтеатру, які перебували в епіцентрі подій російського військового злочину і вижили.

Актори – Віра Лебединська, Дмитро Муранцев, Олена Біла, Ігор Китриш, Матвій Китриш – розповідають те, що пережили, адже були в епіцентрі подій.. Реальність і правдивість вистави вражала і лякала водночас. 60 хвилин максимально напружених епізодів, 60 хвилин емоцій і сліз… Перемога персонажів вистави — у тому, що вони вижили, зберегли людське у собі, пронесли його через випробування, загартували! Зворушлива гра, емоційно важка вистава, після перегляду якої найбільше хочеться, щоб вона була останньою, створеною на основі таких реальних подій.

zakarpattya.net.ua

Leave a Reply